تغذیه

خواص پای مرغ برای سلامتی

پای مرغ غذای سالم و لذیذی است، اما برای برخی افراد این یک مواد غذایی ناپسند است. اما اگر خلاقیت دارید، پای مرغ می تواند غذایی خوشمزه و سرشار از فواید سلامتی باشد. می توانید غذاهای مختلفی مانند سوپ پای مرغ یا پای مرغ سرخ شده درست کنید و این یک ویتامین و غذای اضافی برای خانواده است. به جای دور ریختن آن، به عنوان مکملی برای تغذیه خانواده به آن نگاه کنید. اگر می خواهید بدانید مزایای پای مرغ برای سلامتی چیست، بیایید به موارد زیر نگاه کنیم. در اینجا به بررسی کاربردها و فواید مصرف پای مرغ می پردازیم.

ارزش غذایی پای مرغ

مصرف پای مرغ می تواند مواد مغذی زیادی را برای بدن تامین کند، برای اشتیاق بیشتر در مصرف پای مرغ به پروفایل تغذیه ای زیر مراجعه کنید.

  • کالری: ۱۵۰
  • کلسیم: ۵٪ از ارزش روزانه (DV)
  • چربی: ۱۰ گرم
  • پروتئین: ۱۴ گرم
  • ویتامین A: 2٪ از DV
  • کربوهیدرات: ۰٫۱۴ گرم
  • فسفر: ۵% از DV
  • فولات (ویتامین B9): 15٪ از DV

با دیدن محتوای غذایی، پای مرغ را بسیار مصرف کنید. در اینجا به بررسی برخی از فواید پای مرغ برای سلامتی می پردازیم. خواندن مقاله را تا انتها ادامه دهید تا بدانید خوردن پای مرغ چه فواید و مزایایی دارد.

افزایش ایمنی بدن

محتوای مواد معدنی آن در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار خوب است، بنابراین اگر کسی تب داشته باشد، اشتباه نیست، به او  بگویند سوپ پای مرغ بخورد. مواد معدنی مانند فسفر، کلاژن، مس، منیزیم، روی و کلسیم در تامین سلامتی مفید هستند. این مواد معدنی برای سلامتی بسیار مهم هستند، بنابراین مصرف منظم پای مرغ برای افزایش ایمنی توصیه می شود.

برای جوانسازی پوست مفید است

یکی از فواید پای مرغ، جوانسازی پوست است. محتوای کلاژن در پای مرغ در جوانسازی سلول های پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی آن و جلوگیری از پیری زودرس بسیار مهم است. یعنی مصرف منظم پای مرغ برای سلامت پوست مفید است، از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند و پوست را حالت ارتجاعی و درخشان نگه می دارد. برخی از پزشکان مصرف منظم پای مرغ را به دلیل این فواید عالی توصیه می کنند.

پای مرغ بهبود زخم را تسریع می کند

پای مرغ نه تنها سرشار از کلاژن هستند، بلکه حاوی پروتئین و آلبومین مانند ماهی ها هستند. این به فواید سلامتی پای مرغ ارزش افزوده و همچنین به غلبه بر آسیب سلولی کمک می کند. کلاژن و سایر مواد معدنی موجود در پای مرغ باعث تسریع بهبود زخم و تجدید سلول های آسیب دیده می شود. بنابراین، این غذاها در واقع می توانند به ترمیم پوست آسیب دیده و سرعت بخشیدن به بهبود آن کمک کنند. یعنی بدن در ترمیم خود و پیشگیری از بیماری موثر خواهد بود.

جلوگیری از شکنندگی استخوان ها

با افزایش سن مقدار کلسیم در سلول های بدن کاهش می یابد. افراد مسن معمولاً حاوی مقدار کمی کلسیم هستند تا بر شکنندگی استخوان ها تأثیر بگذارد. بنابراین، برای داشتن استخوان های سالم و قوی به کلسیم نیاز داریم. پای مرغ غذاهای سالمی است که سرشار از کلسیم است و حتی حاوی پروتئین، غضروف و کلاژن است. همه اینها به تقویت مفاصل و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند.

برای کاهش فشار خون مفید است

یکی از فواید بی نظیر پای مرغ برای سلامتی کاهش فشار خون است. پای مرغ حاوی بسیار زیادی پروتئین کلاژن است و از سینه مرغ سالم تر است. پروتئین کلاژن پای مرغ برای پیشگیری و کاهش فشار خون بالا مفید است. پای مرغ همچنین حاوی مقداری پتاسیم است که برای تثبیت جریان خون مفید است تا از فشار خون بالا جلوگیری کند. معمولا فواید پای مرغ را از سوپ پنجه مرغ دریافت می کنیم. خوب، اگر می خواهید سوپ پنجه مرغ برای تغذیه درست کنید، به استفاده از نمک توجه کنید. اگر می توانید از نمک استفاده نکنید زیرا سدیم برای سلامت قلب مفید نیست. اما اگر این کار برای شما سخت است، کمی نمک استفاده کنید. اجازه دهید طعم غذای شما کمی ملایم باشد که از نظر ارزش دارویی مهم است و می تواند بیماری شما را درمان کند.

فواید پای مرغ برای سلامت لثه

لثه‌ها بخش مهمی از اندام‌های دهان هستند، لثه‌ها عملکردی را برای دهان، دندان‌ها و فک فراهم می‌کنند تا چنین فوایدی را به همراه داشته باشند. بنابراین، حفظ سلامت لثه مهم است. لثه های ما برای حفظ عملکرد خود نیاز به دریافت مواد مغذی کافی دارند. یکی از راه های حفظ سلامت لثه ها، مصرف پای مرغ است. همان طور که اشاره کردیم پای مرغ سرشار از کلاژن، اسیدهای آمینه و سایر مواد ژلاتین ساز است. تمام اجزای این ماده در لثه های سالم با هم کار می کنند و لثه های شما را به عملکرد طبیعی تشویق می کنند.

برای سلامت دستگاه گوارش مفید است

سوپ پنجه مرغ یا سایر غذاهای تهیه شده از پای مرغ مطمئنا حاوی بسیاری از مواد مغذی مانند کلاژن، کندرویتین، پروتئین، گلوکزامین است. همه این مواد مغذی فواید مهمی برای سلامت دستگاه گوارش دارند. خوب، علاوه بر این، این ماده مغذی برای روده ها نیز مهم است تا روده ها را سالم کند و ثبات فرآیند گوارش را حفظ کند. خوب، وقتی یک فرد روده سالمی داشته باشد، همه چیز دیگر معمولاً سالم خواهد بود زیرا بدن می تواند حداکثر تغذیه را از هر غذایی که مصرف می کند دریافت کند.

ناخن های سالم

یکی دیگر از مزایای سلامتی پای مرغ، این است که برای سلامت ناخن ها مفید است. برای حفظ سلامت و ساختار ناخن‌ها، به کلاژن نیاز داریم تا ناخن‌ها و مو و پوستمان را تغذیه کند. پس با مصرف مجدانه پای مرغ می توانیم پوستی سالم و ناخن هایی زیبا و سالم داشته باشیم. پای مرغ حاوی مواد مغذی ضروری برای ناخن ها مانند گلیسین، اسیدهای آمینه و پرولین است. این ماده معدنی به تغذیه ناخن ها و زیبا جلوه دادن آنها کمک می کند. وقتی پای مرغ پخته می شود، ماده ای مانند ژلاتین ترشح می کند، این ماده سپس باعث جذب کلسیم در بدن می شود و سپس ناخن ها را تقویت می کند.

شما را جوان تر نشان می دهد

پای مرغ سرشار از کلاژن است و کلاژن موجود در پای مرغ مشابه کلاژن موجود در سبزیجات است. کلاژن برای جلوگیری از آسیب پوست مهم است، پوست شما را سالم و الاستیک می کند به طوری که بدن شما را جوان و بدون چین و چروک نگه می دارد. پوست ترک خورده و خشک با مصرف مکرر پای مرغ به حالت عادی برمی گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا