تغذیه

این افراد نباید گوشت قرمز بخورند

در حال حاضر، احتمالاً برای شما پنهان نیست که گوشت قرمز برای سلامتی شهرت بدی دارد. «مصرف منظم گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به کلسترول بالا و فشار خون بالا مرتبط است که هر دو ممکن است منجر به بیماری قلبی شود و همچنین خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها را افزایش می دهد. یکی دیگر از خطرات مصرف منظم و بیش از اندازه گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و باعث کاهش عمر می شود. با این حال، این فقط خود گوشت قرمز نیست که می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. «اگر آن را کباب کنید و گوشت بسوزد، می‌ تواند باعث شود که گوشت حاوی مواد سرطان‌ زای مضری باشد که با افزایش خطر سرطان نیز مرتبط است». از آنجایی که مقدار زیادی گوشت قرمز نیز فرآوری می شود، در خطر مصرف بیش از حد نمک هستید. «برخی از انواع گوشت قرمز مانند سوسیس، کالباس، بیکن، اغذیه‌ فروشی‌ ها نیز می‌ توانند دارای نمک بسیار بالایی باشند که ممکن است فشار خون فرد را افزایش دهد.» اما برای برخی افراد، گوشت قرمز می تواند تاثیر شدیدتری داشته باشد. مصرف گوشت قرمز موضوعی بحث برانگیز برای بسیاری از افراد بوده است. زیرا گوشت هایی مانند گوشت گاو در بخش بزرگی از غذاهای مبتنی بر گوشت و گوشت های فرآوری شده هستند. این غذاها حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که بدن ما برای عملکرد درست به عنوان یک محصول پروتئینی به آنها نیاز دارد. بنابراین، چرا توصیه های اخیر برای کاهش مصرف گوشت قرمز بوده است؟

افرادی که کلسترول بالا دارند

مصرف گوشت قرمز با ایجاد بیماری قلبی مرتبط است. برخی از گوشت های قرمز دارای مقادیر زیادی چربی اشباع شده هستند که می تواند کلسترول با چگالی کم (LDL) یا کلسترول بد را افزایش دهد. استیک، دنده، گوشت خوک و گوشت چرخ کرده حاوی سطوح بالاتر LDL هستند. افرادی که در هفته مقادیر بیشتری گوشت قرمز مصرف می کنند با افزایش خطر حملات قلبی و سکته مرتبط هستند. گوشت قرمز نسبت به سایر منابع پروتئینی کالری بیشتری دارد، زیرا معمولاً مقدار زیادی چربی در آنها یافت می شود. ممکن است تقسیم بندی صحیح برای جبران آن دشوار باشد. برای مثال، گوشت گاو بدون چربی بین ۷۵ تا ۱۰۰ کالری در هر اونس دارد، در حالی که گوشت مرغ حدود ۵۵ کالری در هر اونس دارد. اگرچه این موضوع هنوز به شدت مورد بحث است، مصرف گوشت قرمز نیز با ابتلا به سرطان مرتبط است. برخی از دلایل بالقوه برای این امر عبارتند از محتوای چربی اشباع شده، مواد سرطان زا، که هنگام پختن گوشت رخ می دهند و آهن هِم می تواند ترکیباتی تولید کند که می تواند به سلول ها آسیب برساند. افراد دارای کلسترول بالا نباید روزانه یک تکه استیک یا همبرگر را گاز بزنند. متأسفانه، اگر از قبل کلسترول بالایی دارید، مصرف گوشت قرمز به کاهش سطح کلسترول شما کمک نمی کند، در واقع برعکس عمل می کند و این مقادیر بد را حتی بیشتر می کند. او می‌ افزاید که برای افرادی که کلسترول بالا دارند، بهتر است مصرف گوشت قرمز را به یک یا دو بار در ماه محدود کنید.

افراد مبتلا به سندرم آلفا گال

اگر سندرم آلفا گال دارید، آن را از یک کنه گرفته اید که ممکن است منجر به حساسیت به گوشت قرمز شود. آلفا گال (گالاکتوز-α-۱،۳-گالاکتوز) یک مولکول قندی است که در پستانداران یافت می‌ شود و در ماهی‌ ها، پرندگان، خزندگان یا مردم یافت نمی‌ شود. در این صورت مصرف گوشت ممکن است باعث کهیر، تهوع، استفراغ، سوزش سر دل، اسهال، سرفه، افت فشار خون، درد شدید معده و تورم در لب ها یا چشم ها یا گلو شود.

افراد مبتلا به بیماری قلبی

افراد مبتلا به بیماری قلبی باید در مصرف گوشت قرمز بسیار محتاط باشند. به عنوان مثال، یک فرد مبتلا به بیماری قلبی ممکن است قبلاً پلاک های ناسالم در شریان های خود انباشته کرده باشد و باید رژیم غذایی خود را از هر نوع چربی ناسالم مانند چربی اشباع یا ترانس که ممکن است باعث تجمع بیشتر پلاک شود پاک کند. این پلاک، اگر حتی بیشتر شود، می تواند منجر به حوادث کشنده یا نزدیک به کشنده ای مانند سکته مغزی یا حمله قلبی شود.

افراد مبتلا به بیماری کلیوی پیشرفته

رژیم‌ های غذایی با پروتئین بالا، زمانی که کلیه‌ های شما به خوبی کار نمی‌ کنند، می‌ توانند بیش از آنکه مفید باشند، ضرر داشته باشند. ممکن است نیاز باشد که بسته به عملکرد کلیه خود بین ۰٫۶ تا ۰٫۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن خود را کاهش دهید.

افرادی که یک یا چند عامل خطر بیماری قلبی دارند

اگر یک یا چند مورد از عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت، چاقی، عدم تحرک بدنی و یا رژیم غذایی ناسالم دارید، احتمالاً باید بیشتر مراقب مصرف گوشت قرمز باشید. افراد مبتلا به این بیماری‌ ها در حال حاضر بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌ های قلبی هستند و در معرض خطر بیشتری برای سایر بیماری‌ ها هستند. بهتر است افرادی که در معرض این خطر هستند مصرف گوشت قرمز را تا حد امکان محدود کنند و در عوض بر انتخاب پروتئین های بسیار کم چربی مانند سینه مرغ، ماهی، لوبیا یا عدس تمرکز کنند.

افرادی که سابقه خانوادگی سرطان های خاص دارند

تحقیقاتی مبنی بر مصرف مکرر گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با خطر بالاتر ابتلا به سرطان روده بزرگ وجود دارد. بنابراین، افرادی که سابقه خانوادگی سرطان روده بزرگ دارند، احتمالاً در مصرف گوشت قرمز باید احتیاط بیشتری داشته باشند. یک مطالعه جدید نشان داد که گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده ممکن است باعث آسیب ژنتیکی شود که ممکن است باعث سرطان روده بزرگ نیز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا