طب سنتی

انواع دمنوش های گیاهی و مزایای آن ها

چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های رایج در دنیا است . چای به طور طبیعی از گیاهان به دست می اید . با این حال، چای گیاهی از میوه های خشک، گل ها، ادویه ها یا گیاهان دم می شود. در عین حال، انواع چای واقعی شامل چای سبز، چای سیاه و چای اولانگ است. آنها با دمنوش های گیاهی از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس متفاوت هستند.

فواید چای برای سلامتی

چای فواید بی شماری برای سلامتی دارد. فلاونوئیدهای موجود در چای مسئول بسیاری از مزایای سلامتی  هستند. فلاونوئیدها دسته ای از ترکیبات با کیفیت آنتی اکسیدانی قابل توجه و توانایی به حداقل رساندن آسیب رادیکال های آزاد هستند. بیایید به فواید مختلف چای برای سلامتی نگاه کنیم.

1. حاوی کاتچین است

کاتچین نوعی فلاونوئید است که به طور طبیعی در چای وجود دارد. فشار خون را کنترل می کند، به کنترل کاهش وزن کمک می کند و سلامت مغز را بهبود می بخشد. علاوه بر این، آنها دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتری هستند. مطالعات مصرف غذاهای غنی از کاتچین را با پیشگیری و درمان بیماری های مزمن مانند بیماری التهابی روده (IBD) مرتبط می کند.

2. به سلامت قلب کمک می کند

شواهد فزاینده ای برای اثر محافظتی مصرف چای در برابر بیماری های قلبی عروقی وجود دارد. بررسی مطالعات اپیدمیولوژیک و متاآنالیزها نشان می دهد که چای دارای اثرات محافظتی در برابر بیماری های قلبی عروقی است. این به کاهش فشار خون کمک می کند و بر چربی های خون، گلوکز و وزن بدن تأثیر مثبت می گذارد. علاوه بر این، مطالعات تجربی و مطالعات مداخله انسانی نشان می دهد که چای دارای اثرات ضد التهابی، ضد ترومبوتیک و ضد تکثیر است و ممکن است عملکرد اندوتلیوم عروقی را بهبود بخشد.

3. ویتامین های ضروری

ویتامین ها به طریق مختلف بر بدن انسان تأثیر می گذارند. آنها عناصر حیاتی هستند که بدن به تنهایی قادر به تولید آنها نیست. بنابراین، ضروری است که همان را از رژیم غذایی خود دریافت کنیم. ویتامین ها جزو پنج ماده مغذی ضروری مورد استفاده بدن هستند. کمبود ویتامین می تواند منجر به مشکلات پوستی، سفتی دست و پا، خستگی و خستگی شود. چای سبز به دلیل داشتن ویتامین های غنی تر از سایر نوشیدنی ها شناخته شده است. چای سبز، سرشار از ویتامین، زمانی که به طور منظم مصرف شود برای سلامتی مفید است. این باعث می‌شود که آن را برای افرادی که از کمبود ویتامین رنج می‌برند انتخاب ارجح باشد.

7 نوع چای و فواید آنها

 

چای بابونه

چای بابونه به دلیل خاصیت آرامش بخشش شناخته شده است. کسانی که از مشکل خواب رنج می برند می توانند با خوردن چای بابونه این مشکل را بر طرف کنند. علاوه بر این، یک مطالعه نشان می دهد که چای بابونه به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی کمک می کند. دارای خواص ضد اسپاسم است که به کاهش مشکلات قبل از قاعدگی مانند اضطراب و گرفتگی عضلات کمک می کند. همچنین سطح گلوکز، انسولین و چربی خون را در میان افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود می بخشد. . چای بابونه با داشتن خواص ضد باکتری و ضد التهابی می تواند به خوبی از کبد شما محافظت کند. بابونه همچنین با کاهش اسیدیته و التهاب معده به درمان اسهال و زخم معده کمک می کند.

چای سبز

با بخار پز کردن برگ های چای می توانید چای سبز درست کنید. سرشار از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو در بدن مبارزه می کند. در نتیجه از سلول ها در برابر آسیب های قابل توجه محافظت می کند. آنتی اکسیدان ها نیز پوست را سالم نگه می دارند. چای سبز همچنین از انسداد رگ ها جلوگیری می کند و جریان خون صاف و منظم را در سراسر بدن افزایش می دهد. در نتیجه خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد. محتوای پلی فنل بالایی دارد که به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند. به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد دستگاه گوارش را تسکین می دهد.

چای نعنا

چای نعناع با داشتن اثرات آنتی اکسیدان ، ضد سرطانی و ضد ویروس به یکی از چای های محبوب و پرمصرف تبدیل شده است. مردم بیشتر از آن برای ارتقای سلامت دستگاه گوارش استفاده می کنند. طبق مطالعات، روغن نعناع غالباً حاوی گیاهان اضافی است و به کاهش سوء هاضمه، حالت تهوع و درد معده کمک می کند. مطالعه دیگری نشان می دهد که چای نعناع فلفلی با آرامش و تسکین ماهیچه های موجود در دستگاه گوارش به کاهش اسپاسم در روده، مری و روده بزرگ کمک می کند. علاوه بر این، به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به درمان علائم سندرم روده تحریک پذیر کمک می کند. بنابراین، اگر از مشکلات گوارشی مانند گرفتگی عضلات، حالت تهوع یا سوء هاضمه رنج می برید، چای نعناع یک درمان طبیعی عالی است.

چای زنجبیلی

چای زنجبیل یک نوشیدنی خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان است. همچنین از التهاب جلوگیری می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند. طبق مطالعات انجام شده، زنجبیل به کاهش حالت تهوع به ویژه در اوایل بارداری کمک می کند. علاوه بر این، به حالت تهوع ناشی از درمان های سرطان و بیماری حرکت کمک می کند. زنجبیل به دلیل خواص ضدالتهابی خود به پیشگیری از زخم معده و کاهش سوء هاضمه یا یبوست کمک می کند. زنجبیل همچنین می تواند دیسمنوره یا دوره های دردناک را کاهش دهد.  زنجبیل با جلوگیری از سنتز پروستاگلاندین ها، که مواد شیمیایی پیش التهابی هستند، عمل می کند. این مواد شیمیایی رحم را منقبض کرده و باعث درد می شود. بنابراین، زنان می توانند برای کاهش ناراحتی های قاعدگی، چای زنجبیل مصرف کنند. همچنین می توانید چای زنجبیل را برای تنظیم سطح قند و چربی خون بنوشید، زیرا ترشح آنزیم هایی را که جذب انسولین را در بدن مختل می کنند، محدود می کند.

چای رویبوس

رویبوس نوعی چای گیاهی بومی آفریقای جنوبی است. از برگ های رویبوس یا بوته قرمز می آید. برای قرن ها، آفریقایی ها از آن برای اهداف دارویی استفاده می کردند. طبق مطالعات، چای رویبوس برای سلامت استخوان مفید است. هنگامی که چای رویبوس با چای سبز و سیاه مصرف شود، سلول های مسئول تراکم و تشکیل استخوان را فعال می کند. بنابراین، بنابراین، با بالا رفتن سن استخوان ها ضعیف می شود و افراد مسن از درد مفاصل رنج می برند. شما می توانید با نوشیدن چای ریبوس این مشکل را بر طرف کنید، زیرا با مصرف چای ریبوس التهاب و سمیت سلولی را بسیار کاهش می دهد.

چای مریم گلی

چای مریم گلی به دلیل قابلیت های درمانی خود شناخته شده است. با این حال، مطالعات علمی از مزایای متعدد سلامتی، به ویژه عملکرد مغز، پشتیبانی می کند. طبق مطالعات انجام شده، چای مریم گلی حاوی آنتی اکسیدان است و برای عملکرد شناختی مفید است. علاوه بر این، با علائم بیماری آلزایمر و پلاک ها مبارزه می کند. همچنین عملکرد شناختی بیماران مبتلا به آلزایمر را بهبود می بخشد. همچنین مزایای ذهنی را برای بزرگسالان سالم به ارمغان می آورد. با مصرف این چای سیستم دفاعی مغز خود را تقویت کنید زیرا چای مریم گلی سرشار از آنتی اکسیدان است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا